2010 m. rugsėjo 5 d.

60

Kaip žinote skaičius 60 turi daug reikšmių, žinoma, nemaišykime su 69 simbolika. 60 sekundžių, 60 minučių, o matematikai aiškintų, kad tai lyginis dviženklis skaičius ir t.t..
Šiuo atveju bus 60 minučių, juk šiandien lyg ir pagalbos Žemei diena, įtvirtindami šią tradiciją, Druskininkuose garbingi svečiai net valandai išjungė elektrą visam miestui :DDD

Paaiškinsiu suprantamiau: nieko nežinau, nieko neskaičiau, ir kažkaip neteko giliau domėtis kur čia esmė. Žinau tik tiek, kad Šiandien į Druskininkus atvyko buvęs prezidentas V.Adamkus. Na atvyko kaip ir pridera prezidentui: su sirenom, garsais ir visais kitais įdomiais dalykais. Kad su garsais sprendžiu iš to, jog kažkokie tokie garsai prižadino ryte mane iš gilaus ir saldaus miego, nes čia sirenų kitaip neišgirsi. Veiksmas vyko prie Grand spa Lietuva (pagrindiniai rėmėjai). Kas žvakutes degiojo, kas šoko, o kas tiesiog šiaip žioplinėjo nesuprasdamas, kas čia darosi ir kodėl visam mieste tamsu.


Jeigu rimčiau, tai šią dieną visame pasaulyje, berods, vienu metu išjungiamos šviesos, lygiai valandai, su tikslu, kad šitaip pagelbėsim mūsų planetai. Na bent jau patys susimąstysim apie klimato kaitą. Tiesą sakant, sveikintinas dalykas, bet kiek naivokas. Paprastas pvz., jei vakare vienai valandai išsijungėm viską, tai kurių galų 9 val. ryte kai lėkiau į darbą vienoj iš pagrindinių gatvių degė šviestuvai - ne tame esmė :DDD Svarbiausia, kad kažkas juda į priekį, gal kažkas grižęs namo pasidomės internete kas ir kaip...Jeigu kas domėsitės labiau, www.google.lt įveskite frazę "Žemės valanda" - aš jau pasidomėjau ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą