2010 m. rugsėjo 5 d.

Kelias [2010-04-10]

Kaip bebūtų keista, bet jau rašiau apie tai, jog diplominis ant nosies ir baigsiu birželyje mokslus - būsiu diplomuotas dizaineris.
Dėl buvimo dizaineriu nežinau kaip bus, nemanau, kad užsakovui būtų drąsu bendrauti su tokios išvaizdos "pacanu" kaip aš :DD žinoma, pajuokavau ;)

Grįžęs į Druskininkus atlikinėti praktikos, pasijaučiau tarsi prieš 3 metus, kai ne už kalnų laukė bandomieji egzaminai ir visi kiti mokyklos teikiami malonumai. Ypač įsijaučiu į abutiriento vaidmenį, kai pabendrauju su pažįstamais dvyliktokais :D

Jaučiuosi kaip abiturientas todėl, kad nežinau, kur būsiu po pusmečio, ar stosiu kur ar ne - tokia pati migla buvo ir dvyliktoje klasėje. Manau, ne man vienam taip, žinoma, planų yra, bet "žmogus planuoja - Dievas juokiasi" :D Vienas draugas, keleta metų už mane vyresnis, išvedžiojo tokią mintį, kad man net ne gyvenimo saknryža, o "T" formos kelias - arba į kairę arba dešnę, tiesiai jau nėra :DDD Tad reiks rinktis kažką.

Dėl vieno džiaugiuosi, kad baigiau mokyklą pačiu laiku, kai studijos nekainavo tokių pinigų. Reiškiu didžiulę užuojautą, stojantiems šiais sunkiais ir nustekentais laikais (bent Lietuvoje) nes pvz.Danijoje mokslas nieko nekainuoja, teisingai išgirdot, bet be lietuviškų lašinių neišgyvensit ;) Nors nėra taip blogai kaip atrodo, juk reikia darbo liaudies ir Lietuvai ne tik Anglijai, kam nors juk reikės užbaigti pradėtas ir nebaigtas dėl krizės statybas čia, kadangi talentai neturi čia ką veikt, tegul kelia kultūros lygį svečiose šalyse ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą