2010 m. spalio 12 d.

Inernetinis puslapis

Nuo savo pirmojo internetinio puslapio paleidimo praėjo nemažai laiko, daug vandens nutekėjo :D Pirmasis adresas buvo toks, jis tebeegzistuoja www.sjonavicius.webs.com :D

Po kurio laiko sekė www.sjonavicius.lt . Taaaip, asmeninis adresas, serverio vietelė ir truputis htmls+css žinių Na ir prieš daugiau nei mėnesį paleistas tinklaraščio variantas į kurį perkėliau irašus iš sjonavicius.lt. Augau, tobulėjau, mokiausi. Juk kiekvienas nuo kažko pradėjo ;) niekas negimė mokėdamas.

Prieš keletą dienų paleidau į interneto erdves pirmąjį rimtesnį projektėli. Darytas jis su html+css ir šiektiek jquery. Daug vargelio ane? :D bet pakartojau žinias, tai yra gerai :D
Puslapio adresas www.apartments-druskininkai.eu . Vertinkit, ieškokit klaidų ir būtinai apie jas praneškit ;)

Kita problema - reklama. Truputį dėliojau SEO, tvarkiau raktažodžius ir pan., dar sugalvojau padaryt reklaminių skydėlių plotelį. Jeigu kas norit reklamuotis, rašykite, su mielu noru apsikeisiu reklamomis.

Puslapis ne mano. Mano draugo, kuris tuo užsiima, aš tik administruosiu, na ir bandysiu kelti lankytojų skaičių :D Puslapio dizainas irgi ne mano, paimtas iš nemokamų sąrašo ir pritaikytas saviems poreikiams ;)

Prisipažinsiu, kad išspaust iš manęs gražų dizainą, reiktų ilgokai pasėdėt įkvėpimo belaukiant :DD

Sėkmės naršant www.apartments-druskininkai.eu gal sugalvosit apsistoti ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą