2010 m. lapkričio 23 d.

Berghoff termosas

Kartais tenka dirbti už miesto ribų, kur nėra virdulio, o dažnai ir elektros. Kartais pasitaiko ir ilgesnių kelionių, kai negali niekur gauti nieko šilto, o taip norėtųsi.

Jau keletą mėnesių žvalgiausi į įvairius termosus. Kadangi Druskininkuose specializuotos parduotuvės kaip ir nėra, kai būnu Vilniuje visada perlekiu pažiūrėti. Buvau net ir išsirinkęs Esbit firmos, bet grįžau į kurortą ir sužinojau naują "Iki" parduotuvės lipdukų akciją. Surenki tam tikrą skaičių lipdukų ir gali nusipirkti tam tikros firmos puodus, stalo įrankius ir pan..

Kadangi į Vilnių greit nevažiuosiu sugalvojau pabandyt surinkt lipdukus (žinoma, apsipirkinėjau ne aš) ir nusipirkt Berghoff termosą, kaina 75 Lt, surinkus 10 lipdukų 29 Lt. Šiandien jį ir nusipirkau. Nuotraukos žemiau.


























Žinant visas reklamos vingrybes, įdomumo dėlei patikrinsiu, ko verta "Iki" parduotuvėse reklamuojamo prekės ženklo daiktų kokybė. Žinant, kad "Iki" parduotuvė viena iš rimčiausių, nemanau, kad savo klientams kiš š....

Bandysiu paprastai, pripilsiu karšto vandens ir pašildysiu, po to pripilsiu pilną termosą taip pat karšto vandens, kad nesiektų kamščio.

Rezultatus parašysiu vėliau :D

2010.11.24/11.48 h
Rezultatai: pripylus karšto vandens po 11 val. vanduo karštas,  neblogas rezultatas :D Termosas kambario temperatūroje. Įdomu kaip bus vakare.
2010.11.24/21.20 h
vanduo vis dar karštas, nusibodo tikrint, išpyliau vandenį :D užpyliau 00.30 h, išlaikiau iki 21.20 h paskaičiuokit patys kiek išlaikė :D

Papildymas 2011.01.25

Kadangi šis įrašas vienas populiariausių pagal statistiką, pridėsiu dar šiek tiek info apie termosą. Apie mėnesį jau naudoju ir tikrai nesiskundžiu, į paskaitas vežuosi, į darbą taip pat, kai lieka arbatos, grįžęs namuose išgeriu :D

10 komentarų:

  1. Aš irgi turiu šį termosą. Įpylus 7 h verdančio vandens (į iš pradžių nepašildytą termosą), 11 h į puodelį įpiltas vanduo nebegaruoja. Aš šiuo termosu labai nusivyliau...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gal kažką ne taip darote? Kiekvieną termosą prieš naudojant reikia pašildyti, aš pripilu verdančio vandens ir kokioms 10 min palieku sušilti, tada tą vandenį išpilu ir pripilu karštos arbatos :) be to negalima jų visaip vartyti, tik statmenai laikyti. Gal kamštis brokuotas arba pažeistas sandarumas :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jei termosas šilumos nelaiko nė 4 valandų, pašildymas nėkuo dėtas. Greičiausiai gaminys brokuotas, kai sienelėse yra mikroįtrūkimai, dėl ko tarp indo sienelių nėra vakumo. Tokiu atveju siulyčiau pasinaudoti garantija http://www.iki.lt/lt.php/akcijos/berghoff-60/berghoff_virtuves_reikmenys

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tikra tiesa, kad gali būti be vakuumo, buvau vieną senukuose nusipirkęs, kažin ar 2 val. išlaikydavo, grąžinau atgal :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš taip pat įsigijau šį termosą ir esu patenkinta. Prieš naudojant niekad jo nepašildau, bet man jis vistiek ilgai išlaiko karštą arbatą.

    AtsakytiPanaikinti
  6. pirkau 2vnt.nu ka-visiskas meslas.vienas dar laiko apie 6val,kitas tik uzpylus iskart palieka karstas is isores.stumdo per IKI visoki broka.daugiau nepasitikesiu visokiom tipo akcijom.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Reiškia man pasisekė, kad normalų nusipirkau ;) dar maximos akcija yra, reiks žiūrėt, ką jie siūlo :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. sudas. man papuole brokas. ceki jau ismeciau. turbut nieko nebus

    AtsakytiPanaikinti
  9. Naudoju poledinėj žuklėj jau pora metu, turi minusų, bet pagal karščio laikymą pats geriausias mano matytas termosas. Analogiškus turi dar keli kolegos, tai atsiliepimai tik geri.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kokie minusai? Būtų gerai žinoti, nes ši tema dabar populiariausia ir skaitomiausia :D be to pastebėjau dabar tokių pačiu termosų yra pirkti maximoje, bet del jų kokybės nesu garantuotas :)

      Panaikinti