2011 m. kovo 5 d.

Kun. B.Krakevičiaus ir J.Bilinsko fotografijų paroda

Praėjusį penktadienį, t.y. vakar "Pušyno" viešbutyje įvyko kun. B.Krakevičiaus ir J.Bilinsko fotografijų parodos atidarymas. Visame kame teko garbė būti ir peržvelgti mūsų parapijos klebono darbus bei susipažinti su Jono Bilinsko objektyvo taiklumu.

Kadangi teko dalyvaut ne vienoje klebono fotografijų parodoje, jo braižą šiek tiek žinau, bet kartais savo žiniomis suabejoju, kai pamatau naujus darbus. Jonas Bilinskas ir girdėtas ir matytas, bet jo darbų nebuvau matęs. Jis paukščių "medžiotojas", tykantis su technika pačiose netikėčiausiose vietose. Šios parodos  nuotraukose gan reti arba išnykstantys paukščiai, su įmantriais pavadinimais, kurie netik fotografuojami, bet ir filmuojami. Parodos metu buvo įmanoma išvysti ir video medžiagos.

Kas netingit, rekomenduoju užeit ir pažiūrėt, ilgai neužtruksit, visą parodą sudaro 20 fotografijų - abiejų autorių po 10 nuotraukų. Įdomaus žiūrėjimo ;)



Parodos pristatymas. Nuotraukoje iš kairės: viešbučio "Pušynas" direktorė, R. Kvaraciejus, J.Bilinskas ir kun. B.Krakevičius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą