2013 m. sausio 19 d.

Oregon Scientific HR102

Prieš pusmetį rašiau apie laikrodžio keitimą. Prisėdau parašyti tik dabar. Neėmiau to paties laikrodžio ir nelipau ant grėblio dar kartą, primokėjau ir pakeitė į Oregon Scientific HR102 širdies ritmo matuoklį.

Kai tik užsidėjau ant rankos supratau, kad Canyon CNS-SW6 buvo didelis griozdas. Žinoma, dabar nebeturiu šalia savęs termometro, barometro ir kitų priedų, o laikrodis tapo paprastu laikrodžiu, kuris atlieka laiko rodymo funkciją. Na o naujasis (dabar jau nelabai) laikrodis turi tokias funkcijas:
 - Rankiniu būdu nustatomas maksimalios/minimalios (HI/LO) širdies ritmo ribos (nenaudoju)
 - Rankiniu būdu nustatomas aliarmas skambantis viršijus nustatytas maksimalias/minimalias (HI/LO) širdies ritmo ribas  (kartai pabandau - veikia)
 - Vidutinio širdies ritmo parodymų atvaizdavimas (kartai pabandau - veikia)
 - Ant krūtinės tvirtinamas analoginis bevielis širdies ritmo matavimo daviklis (užsidedu)
 - Laikrodis (naudoju kasdien)
 - Chronometras (iki 99:59:59 val.) (naudoju)
 - HiGlo(TM) ekrano apšvietimas (gerai  šviečia tamsoje)
 - Išsikrovusios baterijos indikatorius (dar nebuvo išsikrovęs)
 - Atsparumas vandeniui iki 30 metrų (neišbandyta)
 - Prietaiso saugojimo krepšelis ir krūtinės daviklio tvirtinimo bandažas. (turiu, dulka stalčiuje)
 - Rodo datą. (naudoju)

Prie kiekvieno punkto parašiau savo pastebėjimus. Jame yra širdies ritmo matuoklis, kuris veikia su specialiu diržu, kurį reikia užsidėti ant krūtinės ir tiesiog paspausti ant laikrodžio esantį raudoną mygtuką. Šio priedo nelabai ir naudoju, todėl nieko negaliu pasakyti.

Labai didelis pliusas, jog skaičiai ant ekranėlio yra dideli ir matosi labai gerai, nes  Canyon CNS-SW6 tik pats suprasdavau kur yra laikas, o kur yra data.



Su laikrodžiu duodamas krepšelis, plastikinis laikrodžio laikiklis ir širdies ritmo matuoklis su diržu, kuris dedasi ant krūtinės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą