2014 m. lapkričio 10 d.

Sakret TGW giluminis gruntas

Išbandžiau Sakret TGW giluminį gruntą kreiduotiems paviršiams, tiksliau kreiduotų lubų gruntavimui - gyvenantys butuose žino apie ką čia, o  dar geriau žino meistrai, kurie tokias lubas tvarko.

Ieškojau grunto luboms. Druskininkų Senukai tokiems paviršiams neturėjo. Kolega parekomendavo Statykime taip - ten jį ir radau. Bankrutavusiame Pasidaryk pats visada panašaus grunto būdavo, tik įpakavimas kitoks.



Nežinau kuo pagal sudėti skiriasi paprastas gruntas nuo kreiduotiems paviršiams, bet kai tvarkau lubas naudoju rimtesnį gruntą tokiam paviršiui nors ir brangesnį.

Pardavėjas sakė, kad galima net neplaut lubų tik nuskust atsilupusias vietas ir nutept gruntu Sakret TGW - tokį unikalų turi tik Sakret'as. Žinoma, visada pasitariu su galbūt labiau už mane išmanančiais ir sulaukiau tokio atsakymo: "...tu nežinai kas bus po metų, tai geriau apsidraust ir nuplaut...".

Pirkau du butelius po 1 litrą, butelio kaina 9,9 Lt, tepiau du kartus. 13 kv.m. luboms užteko 1,5 litro, jeigu lubos būtų neskustos ir neplautos išeiga būtų didesnė ir žymiai.

P.S. Rotband'as gerai lipo prie lubų lyginant. Daugiau specifikacijų čia.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą