2010 m. lapkričio 2 d.

Atnaujinau www.sjonavicius.lt

Pagaliau paleidau naują puslapėlio www.sjonavicius.lt tobulesnę versiją :D Paprastas, minimalus ir informatyvus. Kadangi esu jau diplomuotas ir turiu šiokios tokios darbinės patirties nusprendžiau jame pasiūlyti tam tikras paslaugas ir savo žinias.

Kadangi kolegijoje labai daug braižydavom Autocad tai dabar naktį prikeltas nubraižyčiau jūsų namo ar buto statybinius planus :D

Sakoma, kad dizaineris turi labai daug laisvo laiko, nes jo kompiuteris daro 3D vizualizacijas (render'ius) tai yra teisybė. Sugebu ir tai daryti su Google Sketchup (diplominį dariau su šia programa).

Kitas pasiūlymas maketavimas. Dirbu su Photoshop, Corel - pavyzdžių rasite darbų galerijoje.

Na ir mano mėgstamiausias laisvalaikio užsiėmimas - nuotraukų redagavimas. Jų nelabai rasite, nes tvarkytose fotografijose dažniausiai žmonės, gerbdamas juos nedėjau nuotraukų prieš ir po. Taip pat retušuoju ir senas nuotraukas, kurias nuskenavęs įsimetu į reikiamą programą ir redaguoju. Žinoma, po visko galite atsispausdinti naujai sutvarkytą nuotrauką.

Ne visais darbais pasidalinau, bet galerijoje rasite tikrai nemažai. Kelių dienų bėgyje planuoju papildyti, kai ką išmesti. Sėkmės naršant www.sjonavicius.lt.

P.S. Esu jaunas, bet visi nuo kažko pradėjome, neklysta ir netobulėja tie kas nieko nedaro ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą