2011 m. sausio 30 d.

Dievo Gailestingumo šventovė

Šie metai Dievo Gailestingumo metai, todėl įrašas šia tema ne tik priminti, bet informuoti ir pareklamuoti. Kaip dabar jau žinot, yra tokia bažnytėlė Dievo Gailestingumo Vilniuje. Kodėl Gailestingumo? Nes jame yra Gailestingojo Jėzaus paveikslas, google rasit daugiau info :D kaip aš su ja susijęs, tuoj papasakosiu ;)
Nuo paauglystės dalyvaudavau įvairiose katalikiškose stovyklose, renginiuose, rekolekcijose. Kai baigiau mokyklą atvykau studijuoti į sostinę. Man pasisekė, nes dar vasarą geras draugas Vitalis pakvietė aplankyti ir prisijungti prie Gailestingumo bažnytėlės jaunimo bendruomenės, kuri ketvirtadienio vakarais organizuodavo adoracijas.

Žinojau, kad bažnyčia senamiestyje, pagooglinęs suradau žemėlapyje. Pasinėriau į paieškas. Paieškos buvo sudėtingos, nes nelabai gaudžiausi naujam mieste, pirmąjį kartą vėlavau gal 20 min., bet laimei kelią įsidėmėjau :D

Taip prasidėjo mano įsiliejimas bendruomenėje. Visi draugiškai priėmė mane taip, kaip ir kitus vėliau prisijungusius.Radau tai ko reikėjo iš provincijos atvykusiam jaunuoliui.

Jeigu kam nors įdomu, jaunimo bendruomenė buriasi ir toliau, daugiau informacijos galite rasti čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą