2010 m. rugsėjo 5 d.

Nuostabioji :) [2009-03-11]

Štai ir nugriaudėjo kovo 11-oji ir jos renginiai,minėjimai už mokesčių mokėtojų skatikus mūsų gimtojoje ,prasiskolintoje ir visokių kitų krizės pasekmių užkrėstoje Lietuvėlėje, bet dabar ne apie tai. Papasoksosiu kaip mes - jaunimėlis, draugai, praleidome šią dieną.

Galima sakyti, kad tai buvo viena iš tų dienų, kai galima susiplanuoti, ką nors įdomaus, tad šeštadieniui išaušus pašte radau vienos draugės laiškelį su pasiūlymiu jungtis ir lėkti trečiadienį nuo pat ryto pasivaikščioti Pučkorių miškuose, pažiūreti atsiveriančio grąžaus peizažo nuo atodangos. Ilgai nemąstęs sutikau ir paraginau draugą Rimantą. To pasekoje jau buvome trise. Aišku, kad raginome jungtis ir kitus (draugus), tad įkalbėjome ir Ramintą .Tiesą sakant, galvojau ,kad būsime 4-iese, nes prieš tai į raginimus el.paštu niekas neatsakė :)
Išaušus šiam trečiadieniui, isimečiau į kuprinę šiek tiek užkąsti ir išlekiau, dar įsimečiau fotoaparatą :)) Stoviu sutartoj stotelėj, laukiu ir kažkas mano stilium per petį pabaksnojo, atsisuku, o ten Edita, net nesitikėjau.

Žiūriu kai pradėjo rinktis jaunimėlio. Iš planuotų 4,buvome 8-iese, po to dar vienas prisijungė - DŽIUGU :)) Susirinkus visiems laiku (nors vieną kartą :) ) ,autobusu pajudėjom link Naujosios vilnios. Išlipus pajutau ,kad ne mieste esame,o aplink miškai, sniegas, kalnai, piliakalniai ,o aš dar sportinius batus užsimoviau - slidinėjau visąlaik :)) net nepajutau kaip atsidūrėme prie Belmonto krioklių, kur galėjom šiek tiek užvalgyti. Tiesą sakant, smagiai prabėgo tas pusdienis, juolab kad išvydom gan įspūdingus vaizdus,nebūdingus Lietuvos kraštovaizdžiui,pats svarbiausias dalykas, be ko nebūtų buvę taip smagu - DRAUGAI.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą