2011 m. vasario 26 d.

Automobilių lenktynės Druskininkuose 2011

Pagaliau kažkas įdomaus vyksta Druskininkuose, nekalbant apie rinkiminę agitaciją ir partijų sąrašuose žmėžuojančius neaiškius veidus, sulaukėme pačio tikriausio ralio. Rinkimų išvakarėse, t.y. šiandien, įvyko lenktynės ant Druskonio ežero ledo.
Nuo pat ryto mieste sujudimas. Pagausėjo gatvėse žmonių, viena iš priežasčių, jog savaitgalis, o kita - lenktynės ant ledo, ką druskininkiečiai jau senai veizėjo savo akimis. Toks renginys, kad nenueiti kažkaip ir nepridera - šventė vyriškos giminės atstovams bei kontrabandinio kuro vežėjams :D Nepradėsiu postringauti į kokias grupes skirstė, kada kas prasidėjo ir t.t., visa tai galite rasti čia.

Šįkart noriu pasidžiaugti, jog renginyje savo galimybes ir vairavimo sugebėjimus galėjo išbandyti bet kas, turintis automobilį, tereikėjo susimokėti startinį dalyvio mokestį (35 Lt). Buvo įdomu stebėti kaip ledu čiuožia automobilis, kurį kasdien matai gatvėje. Žavi tai, kad didžioji dalis automobilių standartiniai: be jokių palengvinimų, perdarytų variklių ir pan. Svarbiausia, jog vairuotojai automobilius išbandė tam skirtoje trasoje, o ne gatvėje.

Po šių lenktynių trasa tikriausiai liks, tad bus galima ir šiaip išbandyti savo automobilį ir vairavimo įgūdžius esant itin slidžiai kelio dangai.

Keletas nuotraukų apačioje.












































8 komentarai: