2012 m. rugpjūčio 30 d.

Laikrodis Canyon CNS-SW6

Senai planavau parašyti apie šį savo pirkinį, tad manau atėjo laikas. Viskas prasidėjo tada, kuomet į galvą šovė mintis, jog man reikia laikrodžio - rankinio laikrodžio. Tad ilgai ilgai gūglinau, žiūrinėjau ir išsirinkau mano kainą ir poreikius atitinkantį laikrodį.

Pirkau jį 2011 metų birželį Vilniuje BMS MEGAPOLYJE (Panoramoje), mokėjau lygiai 139 Lt.  Jeigu atsidarėte nuorodą, matot, jog kaina tokia pati, tik su akcija. Akcija Canyon laikrodžiams taikoma jau +/- pusmetį.

Gyvenu aktyvų gyvenimą tad ir laikrodis, kaip matot, atsparus drėgmei, turi termometrą (puikiai veikia), laiko matuoklį, atgalinį laikmatį, altimetrą ir barometrą.

Nepraėjus nei mėnesiui sugedo. Paspaudus vieną ar du mygtukus pradeda pypsėt ir nunulina valandas. Po pirmo tokio karto pagalvojau, kad galbūt tai koks nors perkrovimas ar pan., bet, kuomet išvykus į žygį, ir einant kažkelintą kilometrą, laikrodis nunulino valandas vėl ir atstatė gamyklinius parametrus, supratau, kad nieko gero nebus. Nuvežiau aš jį BMS Megapoliui (garantija 2 m.). Po poros mėnesių gavau naują tokį patį laikrodį.

Naujasis laikrodis tarnavo iki šių metų pavasario - paspaudus altimetro mygtuką (ar bet kokį kitą) laikrodis tiesiog "pakimba", po 5 min. girdi pypsėjimą - laikrodis "atkibo". Vėl nuvežiau garantiniam aptarnavimui. Skambino iš parduotuvės lyg ir leis dabar kitokį patikusį išsirinkti, lyg ir  primokėti reikės, jeigu kainuos daugiau. Tad galiu pasakyti - per metus sugedo 2 laikrodžiai, o šį šėštadienį bandysiu rinktis kitą.



Jei norite sužinoti daugiau apie šį laikrodį, ieškokite čia.

1 komentaras:

  1. Caesars Entertainment to announce new $1.2 billion - JT Hub
    In 광양 출장안마 February, 광양 출장샵 Caesars Entertainment announced a $1.2 오산 출장샵 billion to bring online 통영 출장샵 sports betting to sports betting sites, a 순천 출장안마 major expansion of its online

    AtsakytiPanaikinti